JCI Trophy – Petanque PDF Nyomtatás E-mail

A soron következő közösségi sporteseményünk ezúttal egy sütögetéssel egybekötött petanque bajnokság volt. A résztvevők ezúttal is a JCI Trophy-ért szállhattak harcba – ezúttal nemzetközi mezőnyben …

 

 

 

 

A kellemes szombati estén remek alkalmunk nyílt egy kis mozgásra és sütögetésre. A rendezvényen három hazai JCI szervezet is képviseltette magát, sőt vendégül láthattuk a maláj JCI alelnökét is! A Dél-Franciaországból származó kellemes játék szabályait első kézből ismerhettük meg nálunk élő francia barátaink tolmácsolásában. Az izgalmas viadalon végül maláj vendégeink diadalmaskodtak, így a trófea elhagyja Magyarország határait a következő eseményig. A feladat tehát adott: visszahódítani a kupát!

A sportoláson kívül remek lehetőség nyílt a beszélgetésre és a kapcsolatépítésre egyaránt. A közös sütögetés és a kellemes társaság csak emelték az esemény hangulatát. A rendezvény jellege lehetővé tette kisgyermekes JCI tagjaink megjelenését is. A verseny levezetéseként egyik budapesti tagunk szolgáltatta a zenét.

 

 

Follow @jcihungary