JCI Budapest Hírlevél (Szeptember) PDF Nyomtatás E-mail

Tartalom:

Szeptember-októberi rendezvényeink:
Folytatódik a JCI Trophy
Budapest Business Club – New media
Leslie Joung, a JCI Magyarországért felelős nemzetközi alelnökének látogatása, 2011. október 14-17.
JCI Magyarország Őszi Közgyűlés 2011. október 21-23.
JCI Budapest-Bamako – újratöltve
JCI sörözés minden hónap első péntekjén

Nemzetközi JCI rencezvények:
Duna Konferencia, Románia 2011. szeptember 22-24.
JCI World Congress, Brüsszel


JCI Trophy: Gokart verseny, tervezett időpont: szeptember utolsó hete

A nagysikerű lézer paintball és petanque után most közkívánatra gokart versenyen indulhattok. Várjuk mindkét nem őrült sofőrjeit.  A tét most sem kevesebb, mint a JCI Trophy elnyerése! Mivel a petanque verseny győztese, King Yeow (JCI Malajzia) szerencsére nem vitte magával haza a kupát, az most új útra indul és ismét elnyerhető! Részletek hamarosan a Facebookon és e-mailben.


BUDAPEST BUSINESS CLUB – New media: új eszközök a marketing és a PR világában


Egy klub azoknak, akik sikeresen szeretnék vezetni vállalkozásukat a hazai és a nemzetközi piacokon, bővíteni kapcsolatrendszerüket, és új megoldásokat keresnek saját és munkatársaik kompetenciáinak fejlesztésére.

Rendezvénysorozatunk havonta ismétlődő szűk körű, exkluzív üzleti fórum, amely egyedi tájékozódási és személyes kapcsolatépítési lehetőséget biztosít a rendezvényen résztvevők számára. Ezúttal a marketing és a PR világába nyerhetnek résztvevőink betekintést. Hogyan használjuk ki a közösségi portálokat cégünk céljaira? Bluetooth-, web- és mobil alapú technológiák és egyéb érdekességek. Egy klub azoknak, akik sikeresen szeretnék vezetni vállalkozásukat a hazai és a nemzetközi piacokon, bővíteni kapcsolatrendszerüket, és új megoldásokat keresnek saját és munkatársaik kompetenciáinak fejlesztésére.
Részletek a Facebook-on és e-mailben.

Tervezett időpont: 2011. október 6.
Helyszín: Boutique Hotel Zara rendezvényterme, V. Budapest, Só utca 6. (a Fővám térnél)

Jelentkezni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen lehet. A jelentkezés a részvételi díj átutalásával együtt érvényes, az alábbi számlaszámra: JCI Budapesti Szervezete, UniCredit Bank: 10918001-00000017-55880008, a közlemény rovatba: név, részvételi díj. Részvételi díjak: JCI Budapest tagoknak: 3000 Ft/alkalom, más JCI szervezetek tagjainak: 4000 Ft/alkalom, nem JCI tagoknak: 5000 Ft/alkalom.


Lesley Young, a JCI Magyarországért felelős nemzetközi alelnökének látogatása, 2011. október 14-17.


JCI Magyarország elnöke, Benke Tibor meghívására 2011. október 14-17. között Budapestre látogat a magyar JCI szervezettel való kapcsolattartásért felelős elnökhelyettes. Gyere el az elnökhelyettessel szervezett programokra: nyerj bepillantást a JCI nemzetközi szintű tevékenységébe! Tudd meg, mik a szervezet nemzetközi eredményei, tervei, irányvonalai? Ismered a „Nothing But Nets” programot? Hallottál már JCI Magyarország nemzetközi eredményeiről, díjairól, elismertségéről? Szeretettel vár JCI Budapest és JCI Magyarország elnöksége a Lesley Young elnökhelyettessel való közös programokra október 14-17. között. Ha van kedved, csatlakozz a programszervezőkhöz!
Bővebb információk Benke Tibor elnöktől hamarosan a Facebook-on és e-mailben.


JCI Magyarország Őszi Közgyűlés
2011. október 21-23., Puchner Kastély és Élménybirtok, Bikal

Early bird jelentkezési határidő: szeptember 15.

A szervező szegedi JCI tagok nevében sok szeretettel meghívunk JCI Magyarország Őszi Közgyűlésére a bikali Puchner Kastélyba és Élménybirtokra. Különleges élmények várnak a francia élményfürdőtől a csapatépítő játékig, különleges vendégekkel és előadókkal!
Kattints a Közgyűlés kedvcsináló videójára: http://youtu.be/jzPuucQwbIo

JCI szegedi szervezete pályázatot hirdetett JCI tagok részére a részvételi díj támogatására.
Töltsd ki a jelentkezési lapot mielőbb, hogy az első negyven támogatott helyen vehess részt a Közgyűlésen! Az Early bird határidő: szeptember 15!

Program és regisztrációs információ: www.juniorchamber.hu/Natcon2011.pdf
Jelentkezési lap: www.juniorchamber.hu/HRegForm.pdf

A NOM pályázatot hirdetett JCI tagok részére az utazás költségeinek támogatására.

JCI Budapest a fentieken túlmenően minden tagja részére 5000 Ft-ot visszatérít a részvétel költségeiből (amennyiben a ténylegesen kifizetett összeg az 5000 Ft-ot meghaladja).

Bővebb információk a csatolt fájlokban, és JCI Magyarország Facebook csoport oldalán (www.facebook.com/group.php?gid=120092951339007). 
A közgyűlés Facebook oldala: http://www.facebook.com/event.php?eid=251183858237172
Ha kérdésed van, hívd Galambos Judit elnököt a 30/488-8834-es telefonszámon.

JCI sörözés minden hónap első péntekjén (Monthly drink)

Tölts egy kellemes estét minden hónapban JCI-os barátaid körében, vagy szerezz új ismeretségeket.
Helyszín: Leroy Café, Allé bevásárlóközpont
Időpont: 2011. október 7. 19 órától


JCI Magyarország újra indul a Budapest-Bamako Rally-n.

Csatlakozz most!

Kedves tagok, érdeklődők!
Büszkén jelentjük be, hogy 2012-ben újra hivatalos csapattal indul JCI Magyarország a Budapest-Bamako rally-n! 2011-ben a bestnet-től kapott 4000 szúnyogháló kiosztása után megkaptuk a „Népek barátsága” díjat a szervezőktől, majd a JCI Európa Konferencián a „Best UN MDG project” elismeréssel gazdagodtunk. A díjaknál azonban sokkal nagyobb élmény volt a szúnyoghálók kiosztása és a célvonalon történő átgurulás! Idén 6 JCI autó vágott neki a távnak, 3 országból, 2012-ben ismét népes társaságot szeretnénk a rajtvonalon látni! Eddig egy magyar autóról tudunk, illetve két belga elektro-motorosról és a kísérő autójukról. Tavaly úgy indultunk el, hogy semmit sem tudtunk arról, mi vár ránk, mekkora kaland lesz (nagy volt). Idén rendelkezésre állnak a tavalyi tapasztalatok, ez hatalmas előny és jelentősen megkönnyíti a felkészülést. A túra ez alkalommal nem ér véget Bamako-ban, hanem Guinea Bissau-ig megy, ami azért jó, mert ezzel így a valódi afrikai őserdő is bekerül a látnivalók közé (és furcsa módon csökkennek a költségek, mert amíg Bamakoból 1000 EUR volt hazarepülni, Bissau-ból csak 600). Fényképek, élmények:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150274103394780.347048.797559779 és

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150098740362378.290574.821852377
Kérdés esetén ne habozz, keress meg! Találkozzunk a JCI egyik legnagyobb rendezvényén!

Koharek András
JCI szenátor #66004
nemzeti elnök 2005.

Duna Konferencia, Lugoj, Románia 2011. szeptember 22-25.

Idén a romániai JCI ad helyet a nagysikerű és népszerű Duna Konferenciának, amely a Duna-menti JCI szervezetek találkozója. Tréningek, üzleti kapcsolatépítés nem csak a román, hanem a környező országok JCI tagjaival. Ajánljuk a részvételt minden a környező országokba irányuló nemzetközi terjeszkedésben gondolkodó érdeklődőnknek. Még nem késő jelentkezni. Bővebb információkért kattints ide: http://www.jcidc2011.eu, vagy keresd Benke Tibor nemzeti elnököt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.


JCI Világkonferencia, Brüsszel, 2011. november 1-5.

A JCI éves világkongresszusát a Föld valamely (3 évvel korábban kiválasztott) pontján, mindig más földrészen rendezik meg, így kivételes lehetőség, hogy idén Európában kerül megrendezésre. A közel 100 országból érkező, mintegy 3-4 ezer JCI taggal együtt vehetsz részt üzleti tréningeken, új üzleti kapcsolatokat építhetsz, megismerheted a JCI működését nemzetközi szinten, míg a küldöttek szavaznak a következő év tisztségviselőiről és kiértékelik az elmúlt évet. Szeptember 30-ig még 375 EUR-ért vehetsz részt, október 1. után már 450 EUR a részvételi díj.
Ne hagyd ki, szerezz életre szóló tudást és élményeket. Bővebb információkért kattints ide http://www.jciwc2011.be/ vagy keresd Galambos Judit elnököt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.


Partnereink kedvezményes ajánlatai

A Szabadság Híd pesti hídfőnél, saját parkolóval rendelkező Boutique Hotel Zara**** modern technikával felszerelt, természetes fénnyel megvilágított Átrium terme tökéletes választás azok számára, akik egyedi környezetben, Budapest szívében keresnek magas színvonalú rendezvényhelyszínt üzleti reggelik, megbeszélések, szakmai továbbképzések, illetve egyéb rendezvények számára. Kedvezményes egyágyas szoba árakat kínálunk 14.900 Ft/éj áron, amely tartalmazza a büféreggelit, internet használatot és az adókat.
Érdeklődni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy (1) 577 0700.
Website: www.boutiquehotelzara.com/hu/ajanlatok/meetings/

 

Follow @jcihungary