Multitwinning találkozó Lyonban - élménybeszámoló PDF Nyomtatás E-mail

Multitwinning Lyon!

 

A JCI Lyon igazán kitett magáért a szervezésben, ami az augusztusi Multitwinning eseményt illeti. Nem csoda, hiszen a főszervező, Stefanie szülei annak idején épp egy ilyen eseményen ismerkedtek meg! Stefanie igazi energia-bombaként vitt minket végig a legkreatívabb programokon, minimális alvással és maximális jókedvvel. Szerencsémre egészen közelről nyomon követhettem a szervezési pörgés-forgást, hiszen maga Stefanie és párja, Guillaume látott vendégül otthonában ezalatt a 4 nap alatt.

A hagyományos JCI bemutatkozásokon túl szerveztek számunkra borkóstolót, közös főzőtanfolyamot, városlátogatást, és a bátraknak Forma1-szimulátor vezetést. A gyönyörű kastélyban tartott gála különleges esemény volt a lyoni szervezetnek, mivel egyúttal fennállásuk 55. évfordulóját is ünnepelték.

A JCI eseményekhez híven természetesen az esti bulik is kellő hangsúlyt kaptak. A búcsúestén pedig még szorosabbra fűztük a szálakat, hiszen a franciák otthonukban készítettek vacsorát nekünk, mégpedig úgy, hogy az előételre, főételre és desszertre minden résztvevőt más-más címen vártak, ezzel biztosítva a társaság vegyülését és minél több megismerkedési lehetőséget.

E rövid idő alatt sok élményben, találkozásban, rácsodálkozásban lehetett részünk, mindezt egy olyan városban, ami féltve őrzi gyönyörű óvárosát, és melynek hangulata egyszerre kozmopolita és vidékiesen kiegyensúlyozott.

 

Szűcs Júlia

 

Follow @jcihungary